Karbantartás

A megbízható működéshez számítógépeinek rendszeres karbantartásra van szüksége.

Bizonyára Ön is került már olyan helyzetbe, hogy számítógépe elromlott vagy nem megfelelően működött így valamely fontos munkáját nem tudta időre elvégezni. Egy jól működő számítógép megkönnyíti mindennapos munkánkat, míg egy rossz vagy nem jól működő gép csak újabb akadályokat gördít elénk.

Vásároljon számítógépeihez BrainCorp Bronzkártyát amellyel elkerülheti a rendszeres leállásokat így időt és nem utolsó sorban pénzt takaríthat meg. Szakembereink minden hónapban egyszer hardver és szoftver átvizsgálást tartanak számítógépein. Munkaidőben fogadják hívásukat, megválaszolják kérdéseiket, segítenek megoldani informatikai problémáikat, illetve rövid határidővel akár a helyszínen megjavítják elromlott számítógépüket.
Ezen túl minden informatikai költségét 2%-kal csökkentheti. Ez azért nem rossz…

A BrainCorp Ezüstkártyát középvállalatoknak ajánljuk, akik rendszeres tevékenységet folytatnak számítógépeikkel.
A BrainCorp Ezüstkártya számos hasznos szolgáltatást tartalmaz, úgy mint az igényelhető cserekészülék, az ingyenes budapesti kiszállások és ingyenes extra munkaórák, a kedvező km díjak,a munkaidőn túli rendelkezésre állás, a még szűkebb kiszállási határidő, megnövelt időtartamú távfelügyelet illetve ingyenes szaktanácsadás. Amennyiben a számítógép Önöknek munkaeszköz, úgy a BrainCorp Ezüstkártya az optimális választás. A kicsit magasabb havidíj többszörösen megtérül a későbbi leállások és sürgősségi hibajavítások elkerülésével. Csak ajánlani tudjuk…